top of page

FAQ's

Let's help you out!

Staat jouw vraag hier niet tussen? Je kunt ons tijdens de openingstijden ook altijd een privébericht sturen op Instagram en Facebook. We streven ernaar binnen 24u te antwoorden, helaas is dit soms door drukte in de boutiques niet haalbaar. Dank je voor je begrip!

 • Waar is Crystal Sands gevestigd?
  We're so happy to meet you! Je kunt onze boutiques bezoeken in Ouddorp aan Zee (Zuid-Holland), Renesse (Zeeland) en Baarle-Nassau (Noord-Brabant).
 • Kan ik een avond privé komen shoppen met mijn vriendinnen?
  Dat vinden wij een fantastisch idee! Afhankelijk van de groepsgrootte, datum en tijdstip zijn hier zeker mogelijkheden. Stuur ons even een mailtje of privébericht via Instagram of Facebook en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
 • Welke merken verkopen jullie?
  Op dit moment vind je in onze boutiques een mix van de tofste merken, zoals: MyJewellery, NA-KD, Pieces, Loavies, Ateljé, REFINED Department en natuurlijk onze eigen Crystal Sands collectie. Er is zeker voor ieder wat wils!
 • Verzenden jullie ook items?
  Om jouw shopbeleving in de boutique zo optimaal te houden, hebben onze stylisten de volledige aandacht voor je in onze 3 boutiques. Dit betekent, dat we helaas geen tijd hebben om pakketjes te verzenden. Kom gezellig langs in de boutique, we helpen je graag!
 • Ik heb iets leuks gezien! Kan ik een item reserveren?
  Helaas reserveren wij geen items in de winkel. Wij doen iedere week ons best om de mooiste items toe te voegen aan de collectie. Echte mega musthaves? Die kopen we soms opnieuw in. Wees er snel bij als je iets tofs hebt gezien, we helpen je graag!
 • Reposten jullie foto's op Instagram?
  We delen graag foto's van onze pretty customers! Tag ons in je foto op Instagram met de hashtag #boutiquecrystalsands en @boutiquecrystalsands. We will send you some love! 💗
bottom of page